ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
הכל מפורט באופן ההכנה ציפורה דרור🌹
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה .
-
2
3/4 כוס קמח מצה .
-
3
150 גר׳ קוקוס.
-
4
1 אבקת אפיה .
-
5
100 גר׳ שוקולד מגורד.
-
6
ציפורה דרור🌹.
-
7
להקציף .
-
8
8 חלבונים .
-
9
1+1/4 כוס סוכר לקצף מבריק ויציב .
-
10
להאט את פעולת המיקסר להכי איטי ולהוסיף.
-
11
8 חלמונים .
-
12
3 כפות שמן .
-
13
3 כפות יין מתוק או מים.
-
14
להוסיף את כל המצרכים היבשים שעירבבנו יחד ניתן לשדרג עם אגוזים גרוסים גס למי שאוהב קרנציות אבל זה לא חסר .
-
15
לצקת לתבנית חד פעמי A4 לאפות בחום 280 מעלות בערך 45 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם ננעץ יוצא יבש .
1
לערבב בקערה .
2
3/4 כוס קמח מצה .
3
150 גר׳ קוקוס.
4
1 אבקת אפיה .
5
100 גר׳ שוקולד מגורד.
6
ציפורה דרור🌹.
7
להקציף .
8
8 חלבונים .
9
1+1/4 כוס סוכר לקצף מבריק ויציב .
10
להאט את פעולת המיקסר להכי איטי ולהוסיף.
11
8 חלמונים .
12
3 כפות שמן .
13
3 כפות יין מתוק או מים.
14
להוסיף את כל המצרכים היבשים שעירבבנו יחד ניתן לשדרג עם אגוזים גרוסים גס למי שאוהב קרנציות אבל זה לא חסר .
15
לצקת לתבנית חד פעמי A4 לאפות בחום 280 מעלות בערך 45 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם ננעץ יוצא יבש .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים