ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה כוס מים,סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה בערך.
-
2
להטביף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים מעט דביק אולי צריך להוסיף עוד קצת מים ,אני לשה עם הידיים ולשה עד לקבלת בצק לא סופרת דקות .
-
3
מכסה ומתפיחה בתנור כבוי בערך שעה .
-
4
מוציאה אוויר ומכסה להתפחה של חצי שעה .
-
5
אם יש תבנית אז לשמן ולהכניס חצי מכמות הבצק לתבנית לשמו מעט ולפזר שומשום .
-
6
להתפיח ,לחמם תנור 200 מעלות ולאפות חצי שעה בערך .
-
7
להוציא כשמוכן לתת להתקרר ולהפוך את התבנית להוצאת הלחם .
-
8
אםשר גם להכין לחמניות .
-
9
פשוט לחלק לכדורים עם ידיים עם מעט שמן ולהניח התבנית על נייר אפיה .
-
10
אםשר להכין את הלחמניות ולהכניס להתפחה לילה במקרר .
-
11
בהצלחה .
1
לשים בקערה כוס מים,סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה בערך.
2
להטביף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים מעט דביק אולי צריך להוסיף עוד קצת מים ,אני לשה עם הידיים ולשה עד לקבלת בצק לא סופרת דקות .
3
מכסה ומתפיחה בתנור כבוי בערך שעה .
4
מוציאה אוויר ומכסה להתפחה של חצי שעה .
5
אם יש תבנית אז לשמן ולהכניס חצי מכמות הבצק לתבנית לשמו מעט ולפזר שומשום .
6
להתפיח ,לחמם תנור 200 מעלות ולאפות חצי שעה בערך .
7
להוציא כשמוכן לתת להתקרר ולהפוך את התבנית להוצאת הלחם .
8
אםשר גם להכין לחמניות .
9
פשוט לחלק לכדורים עם ידיים עם מעט שמן ולהניח התבנית על נייר אפיה .
10
אםשר להכין את הלחמניות ולהכניס להתפחה לילה במקרר .
11
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים