ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
אופן ההכנה
-
1
בשיטת בן מארי .
-
2
המיסי את השוקולד המריר.
-
3
וזלפי לתוך התבנית( כחצי ).
-
4
הקפיאי לחצי שעה.
-
5
זלפי מעט ריבת חלב באמצע.
-
6
המיסי את השוקולד הלבן באותה שיטה.
-
7
סגרי והקפיאי לחצי שעה..
-
8
ניתן לשלב עם צבעים או טעמים עם שוקולד חום חלבי..
1
בשיטת בן מארי .
2
המיסי את השוקולד המריר.
3
וזלפי לתוך התבנית( כחצי ).
4
הקפיאי לחצי שעה.
5
זלפי מעט ריבת חלב באמצע.
6
המיסי את השוקולד הלבן באותה שיטה.
7
סגרי והקפיאי לחצי שעה..
8
ניתן לשלב עם צבעים או טעמים עם שוקולד חום חלבי..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים