אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם חמאה/ מחמאה מומס
  • 1.5 כוסות קמח, 210 גרם.
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות אבקת אינסטנט להכנת סחלב
  • לציפוי: 3/4 כוס אבקת סוכר+1/4 כפית קינמון מעורבבים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה עם כף מערבבים את הקמח, אבקת סוכר ואבקת סחלב, מוזגים את החמאה ולשים לבצק נוח לעבודה. יוצרים כדורים קטנים בגודל מטבע של 10 אגורות, ומסדרים במגש על נייר אפייה. בתנור מחומם ל160 מעלות אופים כ15 דקות. מוציאים ומצננים כ20 דקות..


  • 2

    בשקית מערבבים את אבקת הסוכר והקינמון מכניסים את העוגיות לשקית ומנערים לכיסוי מלא..


  • 3

    שדרוג: בא לכם להשקיע מעט ולהכין עוגיות ממש מיוחדות תחליפו 1/4 כוס קמח רגיל בקמח שקדים ..


  • 4

    טיפ: אם תניחו את הבצק בצד בלי לגעת הוא מתקשה מעט, אל דאגה לישה קצרה ביד, והבצק נוח ונעים בשנית..


1

בקערה עם כף מערבבים את הקמח, אבקת סוכר ואבקת סחלב, מוזגים את החמאה ולשים לבצק נוח לעבודה. יוצרים כדורים קטנים בגודל מטבע של 10 אגורות, ומסדרים במגש על נייר אפייה. בתנור מחומם ל160 מעלות אופים כ15 דקות. מוציאים ומצננים כ20 דקות..


2

בשקית מערבבים את אבקת הסוכר והקינמון מכניסים את העוגיות לשקית ומנערים לכיסוי מלא..


3

שדרוג: בא לכם להשקיע מעט ולהכין עוגיות ממש מיוחדות תחליפו 1/4 כוס קמח רגיל בקמח שקדים ..


4

טיפ: אם תניחו את הבצק בצד בלי לגעת הוא מתקשה מעט, אל דאגה לישה קצרה ביד, והבצק נוח ונעים בשנית..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים