ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
🍰להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוריד מהירות להוסיף חלמונים ושמן..
-
2
🍰לכבות את המיקסר ולהוסיף בהדרגה את כל היבשים לערבב בצורת קיפול עד שהכל נטמע..
-
3
🍰לאפות בחום בינוני..
-
4
🍰להוציא מהתנור ולשפוך 2 כוסות מים רגילים בטמפרטורה החדר ..
-
5
🍰להכין סירופ מכוס וחצי סוכר וכוס מים ובקבוק קטן של רום ולשפוך חם על העוגה..
-
6
🍰לקישוט.
-
7
שמנת מתוקה להקצפה + קופסת דובדבנים..
-
8
ב ת א ב ו ן🍰.
1
🍰להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוריד מהירות להוסיף חלמונים ושמן..
2
🍰לכבות את המיקסר ולהוסיף בהדרגה את כל היבשים לערבב בצורת קיפול עד שהכל נטמע..
3
🍰לאפות בחום בינוני..
4
🍰להוציא מהתנור ולשפוך 2 כוסות מים רגילים בטמפרטורה החדר ..
5
🍰להכין סירופ מכוס וחצי סוכר וכוס מים ובקבוק קטן של רום ולשפוך חם על העוגה..
6
🍰לקישוט.
7
שמנת מתוקה להקצפה + קופסת דובדבנים..
8
ב ת א ב ו ן🍰.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים