ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להמיס את הסוכר במחבת עד לקבלת קרמל, על אש בינונית..
-
2
כאשר הקרמל מוכן מוסיפים את השומשום ומערבבים..
-
3
לשים קערת מים קרים ליד..
-
4
לוקחים בכף עץ כמויות קטנות ומשטחים לתוך התבנית/תבניות תוך כדי הרטבת הידיים..
-
5
משטחים היטב לעובי הרצוי, מוסיפים שוב ומשטחים עד שמקבלת הצורה..
-
6
מצננים ומקשטים..
1
להמיס את הסוכר במחבת עד לקבלת קרמל, על אש בינונית..
2
כאשר הקרמל מוכן מוסיפים את השומשום ומערבבים..
3
לשים קערת מים קרים ליד..
4
לוקחים בכף עץ כמויות קטנות ומשטחים לתוך התבנית/תבניות תוך כדי הרטבת הידיים..
5
משטחים היטב לעובי הרצוי, מוסיפים שוב ומשטחים עד שמקבלת הצורה..
6
מצננים ומקשטים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים