ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1) מבשלים את הבטטה ותפוחי אדמה עד להתרככות.
-
2
2)למעוך למעוך לפירה .
-
3
.
-
4
3) מטגנים את הבצלים עד להזהבה ומוסיפים אותם וגם פירורי לחם .
-
5
מקררים את התערובת ומוסיפים ביצה ואת כל השאר ומערבבים היטב .
-
6
.
-
7
4) יוצרים כדורים ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה .
-
8
בתאבון.
1
1) מבשלים את הבטטה ותפוחי אדמה עד להתרככות.
2
2)למעוך למעוך לפירה .
3
.
4
3) מטגנים את הבצלים עד להזהבה ומוסיפים אותם וגם פירורי לחם .
5
מקררים את התערובת ומוסיפים ביצה ואת כל השאר ומערבבים היטב .
6
.
7
4) יוצרים כדורים ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה .
8
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים