ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בווק עם שמן זית להקפיץ בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות.
-
2
להוסיף שום קצוץ גס.
-
3
ואת הגמבה חתוכה לרצועות דקות.
-
4
להקפיץ 5 דקות ולהוסיף פטריות חתוכות להקפיץ עוד 3 דקות .
-
5
לתבל מלח,פלפל ורוטב טריאקי.
-
6
לערבב לעוד דקה הקפצה.
1
בווק עם שמן זית להקפיץ בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות.
2
להוסיף שום קצוץ גס.
3
ואת הגמבה חתוכה לרצועות דקות.
4
להקפיץ 5 דקות ולהוסיף פטריות חתוכות להקפיץ עוד 3 דקות .
5
לתבל מלח,פלפל ורוטב טריאקי.
6
לערבב לעוד דקה הקפצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים