ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את פיצוצי האורז עם הסומסום..
-
2
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית עבה ומפוררים עליה את החלבה, מוסיפים את הדבש, מערבבים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות עד שמתקבל נוזל עם מרקם סמיך ואחיד( להיזהר לא לשרוף)..
-
3
מעבירים את הנוזל לקערת הפיצוצים אורז והסומסום ומערבבים עד שהחומרים מתאחדים..
-
4
מורחים תבנית תנור גדולה במרגרינה, שופכים את התערובת משטחים ומהקדים עד כמה שניתן( ניתן להיעזר בתחתית של פינג'ן ממתכת כדי לקבל מרקם חלק)..
-
5
חותכים לריבועים קטנים או מעויינים..
-
6
ניתן לאחסן בקופסא לזמן ארוך, כמו כן ניתן להקפיא בפריזר..
-
7
בתיאבון. .
1
מערבבים את פיצוצי האורז עם הסומסום..
2
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית עבה ומפוררים עליה את החלבה, מוסיפים את הדבש, מערבבים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות עד שמתקבל נוזל עם מרקם סמיך ואחיד( להיזהר לא לשרוף)..
3
מעבירים את הנוזל לקערת הפיצוצים אורז והסומסום ומערבבים עד שהחומרים מתאחדים..
4
מורחים תבנית תנור גדולה במרגרינה, שופכים את התערובת משטחים ומהקדים עד כמה שניתן( ניתן להיעזר בתחתית של פינג'ן ממתכת כדי לקבל מרקם חלק)..
5
חותכים לריבועים קטנים או מעויינים..
6
ניתן לאחסן בקופסא לזמן ארוך, כמו כן ניתן להקפיא בפריזר..
7
בתיאבון. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים