במיקסר עם וו לישה נשלוש את כל החומרים לבצק נעים וחלק, ניצור כמעין כדור ונניח בקערה משומנת מעט ומכוסה בנילון נצמד ומגבת נקייה עד להכפלת הנפח.
2
לאחר מכן נחמם תנור ל180 מעלות, ניצור את צורת הכעך: כמעין נחש שנסגור לצורת טבעת, נניח על נייר אפיה במרווחים ונכניס לאפיה של כ-חצי שעה או עד שהכעך זהוב ומוכן.
3
נוציא מהתנור נצנן ונאכל.
4
הערות:.
5
ניתן ללוש ידני.
6
ניתן לשמור בהקפאה ולהפשיר ולחמם לפני שאוכלים.
1
במיקסר עם וו לישה נשלוש את כל החומרים לבצק נעים וחלק, ניצור כמעין כדור ונניח בקערה משומנת מעט ומכוסה בנילון נצמד ומגבת נקייה עד להכפלת הנפח.
2
לאחר מכן נחמם תנור ל180 מעלות, ניצור את צורת הכעך: כמעין נחש שנסגור לצורת טבעת, נניח על נייר אפיה במרווחים ונכניס לאפיה של כ-חצי שעה או עד שהכעך זהוב ומוכן.