ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כפית מחוקה של סודה לשתיה
-
1 כפית קפה שחור עם כוס מים רותחים
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים היטב שמן עם סילאן במים סוכר ודבש.
-
2
מוסיפים אגוזים ציפורן קמח סודה לשתיה ומערבבים היטב.
-
3
מוסיפים את כוס הקפה ומערבבים.
-
4
יוצקים את התערובת לשתי אינגלישקק.
-
5
או למאפינס ולאפות עד שקיסם יוצא נקי ( אפשר ליפני אפיה לפזר למעלה שבבי שקדים או אגוזים קצוצים.
-
6
ולקשט עם אבקת סוכר.
1
מערבבים היטב שמן עם סילאן במים סוכר ודבש.
2
מוסיפים אגוזים ציפורן קמח סודה לשתיה ומערבבים היטב.
3
מוסיפים את כוס הקפה ומערבבים.
4
יוצקים את התערובת לשתי אינגלישקק.
5
או למאפינס ולאפות עד שקיסם יוצא נקי ( אפשר ליפני אפיה לפזר למעלה שבבי שקדים או אגוזים קצוצים.
6
ולקשט עם אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים