לקחת חלה (אפשר של שבת) ולחתוך ממנה כמה חתיכות שרוצים בעובי 1 ס"מ..
2
להכין בלילה מ - 3 ביצים גודל L , כוס וחצי חלב , כף גדושה קינמון , כף וחצי תמצית וניל, 5 כפות סוכר - לערבב את הכל ביחד ולטבול את הפרוסות לחם בבלילה.
לטגן במחבת עם שתי כפות שמן - עד שמשחים..
3
לחתוך כל פרוסת חלה לחצי - שיצאו שני משולשים .
לסדר בצלחת ולפזר מלמעלה אבקת סוכר ואיזה סירופ שאוהבים - אני השתמשתי בסירופ קרמל.
* את הנענע שמתי לקישוט *
בתאבון :).
1
לקחת חלה (אפשר של שבת) ולחתוך ממנה כמה חתיכות שרוצים בעובי 1 ס"מ..
2
להכין בלילה מ - 3 ביצים גודל L , כוס וחצי חלב , כף גדושה קינמון , כף וחצי תמצית וניל, 5 כפות סוכר - לערבב את הכל ביחד ולטבול את הפרוסות לחם בבלילה.
לטגן במחבת עם שתי כפות שמן - עד שמשחים..
3
לחתוך כל פרוסת חלה לחצי - שיצאו שני משולשים .
לסדר בצלחת ולפזר מלמעלה אבקת סוכר ואיזה סירופ שאוהבים - אני השתמשתי בסירופ קרמל.
* את הנענע שמתי לקישוט *
בתאבון :).