ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלילדים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
חצי כוס חלב (חד פעמי שתיה קרה)
-
-
אופן ההכנה
-
1
בצלחת עמוקה ורחבה לטרוף את הביצים, להוסיף חלב, מל"פ, לערבב היטב.
-
2
לטבול כל פרוסת לחם משני הצדדים בביצה ולטגן במחבת על אש בינונית כ2 דקות מכל צד.
1
בצלחת עמוקה ורחבה לטרוף את הביצים, להוסיף חלב, מל"פ, לערבב היטב.
2
לטבול כל פרוסת לחם משני הצדדים בביצה ולטגן במחבת על אש בינונית כ2 דקות מכל צד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים