ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהגלידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
תבניות סיליקון לארטיק סהכ 8 ארטיקים
-
-
1 שמנת מתוקה 38 אחוזי שומן
-
-
-
-
-
1/2 כוס דובדבנים מסוכרים לחתוך לרבעים
אופן ההכנה
-
1
לשים את הדובדבנים במקפיא.
-
2
להמיס את הג'לי עם המים .
-
3
להקציף את השמנת מתוקה עם כף אינסטנט פודינג וניל להוסיף את החלב המרוכז להמשיך להקציף .
-
4
להוסיף את הג'לי ולהמשיך להקציף .
-
5
להפסיק את פעולת המיקסר להוסיף את הדובדבנים ולערבב.
-
6
להעביר לתבניות סיליקון ליישר.
-
7
אפשר לשים שקף להוסיף את מקל הארטיק .
-
8
להכניס למקפיא ל - 8 שעות.
-
9
.
1
לשים את הדובדבנים במקפיא.
2
להמיס את הג'לי עם המים .
3
להקציף את השמנת מתוקה עם כף אינסטנט פודינג וניל להוסיף את החלב המרוכז להמשיך להקציף .
4
להוסיף את הג'לי ולהמשיך להקציף .
5
להפסיק את פעולת המיקסר להוסיף את הדובדבנים ולערבב.
6
להעביר לתבניות סיליקון ליישר.
7
אפשר לשים שקף להוסיף את מקל הארטיק .
8
להכניס למקפיא ל - 8 שעות.
9
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים