ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהריבות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1(מנקים את משמש בלי הגוגואים.
-
2
2) חותכים לקוביות קטנות ושמים בסיר מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב .
-
3
3) מבשלים עד שהסוכר נמס ועד לרתיחה מוסיפיםאת המיץ לימון.
-
4
4) מורידים את להבה לנמוך ומבשלים לעוד שעה וחצי 🕧.
-
5
4)עיקור צנצנות לשמירת הריבה לאורך זמן .
-
6
ממלאים מים לצנצנות ומניחים בסיר ממלאים את הסיר מים מביאים לרתיחה לאחר מכן הופכים את הצנצנות עד לייבוש מוחלט ואפשר לְמַלֹּאות ריבה ואפשר לשמור את הריבה עד שנה.
-
7
בהצלחה🤞🏻.
1
1(מנקים את משמש בלי הגוגואים.
2
2) חותכים לקוביות קטנות ושמים בסיר מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב .
3
3) מבשלים עד שהסוכר נמס ועד לרתיחה מוסיפיםאת המיץ לימון.
4
4) מורידים את להבה לנמוך ומבשלים לעוד שעה וחצי 🕧.
5
4)עיקור צנצנות לשמירת הריבה לאורך זמן .
6
ממלאים מים לצנצנות ומניחים בסיר ממלאים את הסיר מים מביאים לרתיחה לאחר מכן הופכים את הצנצנות עד לייבוש מוחלט ואפשר לְמַלֹּאות ריבה ואפשר לשמור את הריבה עד שנה.
7
בהצלחה🤞🏻.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים