ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמשקאות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 בקבוק יין אדום יבש (אפשר גם חצי מהכמות )
-
-
-
-
-
-
1 תפוח עץ מתוק חתוך לקוביות
-
2 כפות סוכר(לאחר טעימה אפשר להוסיף
-
-
אופן ההכנה
-
1
לתוך קנקן לשים את הלימון התפוז מיץ התפוזים תפוח אפרסק הסוכר והציפורן.
-
2
לשים בקנקן יין רק עד לכיסוי הפרי לכסות ולהניח בצד (לא במקרר) לפחות שעתיים.
-
3
לפני ההגשה להוסיף את יתרת היין את הספרייט.
-
4
שוט של ורמוט(כוסית קטנה).
-
5
קוביות קרח.
-
6
לטעום אפשר להוסיף עוד סוכר אם רוצים.
1
לתוך קנקן לשים את הלימון התפוז מיץ התפוזים תפוח אפרסק הסוכר והציפורן.
2
לשים בקנקן יין רק עד לכיסוי הפרי לכסות ולהניח בצד (לא במקרר) לפחות שעתיים.
3
לפני ההגשה להוסיף את יתרת היין את הספרייט.
4
שוט של ורמוט(כוסית קטנה).
5
קוביות קרח.
6
לטעום אפשר להוסיף עוד סוכר אם רוצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים