ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
כוס שיבולת שועל( קוואקר דק)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל החומרים.
-
2
העיסה צריכה ליהיות נוזלית.
-
3
לא להיבהל היא מספיקה בדיוק .
-
4
לשתי תבניות לשטח באופן שווה .
-
5
חשוב!! לאפות 15 דקות להוציא.
-
6
ולעשות חיתוכים לפי טעמכם משולשים.
-
7
ריבועים מה שאוהבים להחזיר לאפיה .
-
8
עוד 50 דקות על חום ש 150 מעלות.
-
9
לקרר ולאחסן בקופסע תהנו .
1
לערבב את כל החומרים.
2
העיסה צריכה ליהיות נוזלית.
3
לא להיבהל היא מספיקה בדיוק .
4
לשתי תבניות לשטח באופן שווה .
5
חשוב!! לאפות 15 דקות להוציא.
6
ולעשות חיתוכים לפי טעמכם משולשים.
7
ריבועים מה שאוהבים להחזיר לאפיה .
8
עוד 50 דקות על חום ש 150 מעלות.
9
לקרר ולאחסן בקופסע תהנו .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים