אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דג אמנון חתוך לפרוסות
  • 1 לימון פרוס לפרוסות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • עגבניה פרוסה לפרוסות
  • 6 שיני שום
  • 2 גזרים פרוסים לפרוסות
  • פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
  • שמן קנולה
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    בתבנית שמים את כל הירקות מעליהם שמים את פרוסות הדגים שמים את השומים בין הדגים, בכוס מערבבים את הפפריקה המתוקה, השמן והמלח ושופכים על הדגים. אופים בחום של 200 מעלות בערך שעה. אוכלים עם חלה אפויה בבית. .


1

בתבנית שמים את כל הירקות מעליהם שמים את פרוסות הדגים שמים את השומים בין הדגים, בכוס מערבבים את הפפריקה המתוקה, השמן והמלח ושופכים על הדגים. אופים בחום של 200 מעלות בערך שעה. אוכלים עם חלה אפויה בבית. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים