200 גרם מרגרינה נטורינה לערבב עם חצי כוס סוכר ותמצית וניל. להוסיף ביצה אחת וגרידת לימון לערבב.
להוסיף חצי קילו הקמח וכפית שמרים יבשים עם חצי כוס מים. (כוס ח"פ קר). ללוש מעט לקבלת בצק נעים. להשהות במקרר כחצי שעה ואפשר גם עד 24 שעות במקרר. לא תופח.
מחלקים ל-4 מלבנים. ממלאים ומגלגלים. מורחים בחלמון ביצה ומחוררים קצת את הרולדה שלא יהיו פיצוצים באפייה. אופים בחום 170 מעלות עד להשחמה. לאחר צינון חותכים לפרוסות. בצק מהמממם ונוח מאוד.
אופן ההכנה
1
מילוי תמרים: כחצי קילו תמרים טבעים. הקפאתי והוצאתי. חילצתי גלעין וטחנתי במעבד מזון. לא הוספתי כלום כי התמרים טעימים ומתוקים..
2
למילוי נוטלה: מרחתי ממרח נוטלה ופיזרתי קצת קוקוס. גלגלתי וחוררתי מעט את הרולדה. טעים מאוד.
1
מילוי תמרים: כחצי קילו תמרים טבעים. הקפאתי והוצאתי. חילצתי גלעין וטחנתי במעבד מזון. לא הוספתי כלום כי התמרים טעימים ומתוקים..
2
למילוי נוטלה: מרחתי ממרח נוטלה ופיזרתי קצת קוקוס. גלגלתי וחוררתי מעט את הרולדה. טעים מאוד.