ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
את הכרוב לחתוך לרצועות .
-
2
גבעול סלרי פרוס.
-
3
עלה סלרי קצוץ.
-
4
להוסיף אגוזים וחמוציות.
-
5
בהגשה להוסיף את התיבול.
1
את הכרוב לחתוך לרצועות .
2
גבעול סלרי פרוס.
3
עלה סלרי קצוץ.
4
להוסיף אגוזים וחמוציות.
5
בהגשה להוסיף את התיבול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים