ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם השמן לשקיפות .
-
2
להוסיף את האטריות לערבב לצבע זהוב בהיר.
-
3
להוסיף את האורז .
-
4
לתבל מלח פלפל כורכום.
-
5
לערבב ולהוסים 3 כוסות ורבע מים רותחים.
-
6
להנמיך להבה ל-15 דקות בישול.
1
לטגן את הבצל עם השמן לשקיפות .
2
להוסיף את האטריות לערבב לצבע זהוב בהיר.
3
להוסיף את האורז .
4
לתבל מלח פלפל כורכום.
5
לערבב ולהוסים 3 כוסות ורבע מים רותחים.
6
להנמיך להבה ל-15 דקות בישול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים