ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
המתכון המקורי הוא עם בשר והוא שייך לאינה ממאסטר שף..
-
2
להרתיח 5-6 תפו׳א עד ריכוך, לסנן לגמרי ולקלף..
-
3
למעוך לפירה, להוסיף כוס וחצי קמח ( כוס ח׳פ קר) וביצה אחת, לתבל בכורכום ,מלח ופלפל שחור, מעט מרק עוף ופטרוזיליה/כוסברה/שמיר קצוץ. התערובת צריכה להיות כמו בצק רך (להוסיף קמח לפי הצורך) ..
-
4
במחבת לטגן רצועות משני בצלים וכשמזהיב להוסיף פטריות חתוכות ולטגן עוד שתי דקות. לתבל במלח ופלפל שחור ולצנן. בידיים משומנות לקחת כדור מתערובת תפוח האדמה ולשטח, למלא מהמלית, לסגור ולכדרר בין שתי הידיים כמו קובה ולמעוך. .
-
5
לקמח ולטגן במעט שמן ולהוציא לנייר סופג..
1
המתכון המקורי הוא עם בשר והוא שייך לאינה ממאסטר שף..
2
להרתיח 5-6 תפו׳א עד ריכוך, לסנן לגמרי ולקלף..
3
למעוך לפירה, להוסיף כוס וחצי קמח ( כוס ח׳פ קר) וביצה אחת, לתבל בכורכום ,מלח ופלפל שחור, מעט מרק עוף ופטרוזיליה/כוסברה/שמיר קצוץ. התערובת צריכה להיות כמו בצק רך (להוסיף קמח לפי הצורך) ..
4
במחבת לטגן רצועות משני בצלים וכשמזהיב להוסיף פטריות חתוכות ולטגן עוד שתי דקות. לתבל במלח ופלפל שחור ולצנן. בידיים משומנות לקחת כדור מתערובת תפוח האדמה ולשטח, למלא מהמלית, לסגור ולכדרר בין שתי הידיים כמו קובה ולמעוך. .
5
לקמח ולטגן במעט שמן ולהוציא לנייר סופג..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים