בקערה מערבבים בצל מטוגן, רסק עגבניות ותבלינים. מפשירים בצק לילה במקרר, חותכים את הבצק לשני עיגולים שווים, מניחים חלק אחד על נייר אפייה, מורחים מהתערובת, מפזרים גבינה וזיתים ומניחים את החלק השני של הבצק מעל, מניחים כוס הפוכה באמצע וחותכים 16 משולשים, מגלגלים כל משולש כמו בורג לאותו כיוון, מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום, מפזרים זיתים במרכז הפיצה, אופים 170 מעלות עד להזהבה ובתיאבון...
1
בקערה מערבבים בצל מטוגן, רסק עגבניות ותבלינים. מפשירים בצק לילה במקרר, חותכים את הבצק לשני עיגולים שווים, מניחים חלק אחד על נייר אפייה, מורחים מהתערובת, מפזרים גבינה וזיתים ומניחים את החלק השני של הבצק מעל, מניחים כוס הפוכה באמצע וחותכים 16 משולשים, מגלגלים כל משולש כמו בורג לאותו כיוון, מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום, מפזרים זיתים במרכז הפיצה, אופים 170 מעלות עד להזהבה ובתיאבון...