ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לגרד בפומפיה גסה את תפוחי האדמה והגזר.
-
2
להוסיף בצל קצוץ דק.
-
3
להוסיף את יתרת המצרכים ולערבב.
-
4
לחמם שמן לטיגון.
-
5
להעביר את הבלילה למסננת.
-
6
בעזרת כף לסדר לטיגון לביבות.
-
7
להפוך כשהקצוות משחימים.
-
8
להוציא לצלחת עם נייר סופג.
-
9
מומלץ להגיש עם קערית שמנת חמוצה.
1
לגרד בפומפיה גסה את תפוחי האדמה והגזר.
2
להוסיף בצל קצוץ דק.
3
להוסיף את יתרת המצרכים ולערבב.
4
לחמם שמן לטיגון.
5
להעביר את הבלילה למסננת.
6
בעזרת כף לסדר לטיגון לביבות.
7
להפוך כשהקצוות משחימים.
8
להוציא לצלחת עם נייר סופג.
9
מומלץ להגיש עם קערית שמנת חמוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים