ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחתוך 3 בצלים בינוניים לרצועות דקות לטגן עם שמן עד כיסוי המחבת (מחבת גדולה) .
-
2
להוסיף 2 כפות סוכר חום להמשיך לטגן עד קרמול .
-
3
להוסיף יין אדום חצי כוס .
-
4
להמשיך לטגן .
-
5
להוסיף את הכבדים .
-
6
חצי כוס מים פפריקה מלח פלפל גרוס כף סילאן ואת הערמונים לתת לזה להתבשל ולהפוך את הכבדים .
-
7
להרטיב עם הרוטב עוד כרבע שעה בערך .
-
8
בתאבון.
1
לחתוך 3 בצלים בינוניים לרצועות דקות לטגן עם שמן עד כיסוי המחבת (מחבת גדולה) .
2
להוסיף 2 כפות סוכר חום להמשיך לטגן עד קרמול .
3
להוסיף יין אדום חצי כוס .
4
להמשיך לטגן .
5
להוסיף את הכבדים .
6
חצי כוס מים פפריקה מלח פלפל גרוס כף סילאן ואת הערמונים לתת לזה להתבשל ולהפוך את הכבדים .
7
להרטיב עם הרוטב עוד כרבע שעה בערך .
8
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים