הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההעוגיות הכי הכי לפינוק של אחה"צ ,לאירוח לסופשבוע משפחתי, עוגיות שאי אפשר להפסיק לטעום מהן
להכין למיקסר את החמאה ,מלח,סוכר וניל,חלב,תמצית וניל,גרידת לימון לערבב 5 דקות עד לקבלת מסה קרמית..
להוסיף את הקמחים שוב לערבב 5 דקות..
ליצור כדורים קטנים על גבי נייר אפייה לרדד לנחשוש קטן וליצור צורת סהרון. .
לאפות בחום של 165 מעלות כ 10 -12 דקות.
כשהעוגיות מעט מתקררות מכינים בצלחת סוכר וקינמון מערבבים אותם יחד,טובלים כל עוגיה בתערובת של הסוכר וקינמון, מכינים תה עם הל ונהנים מהחיים הטובים.