אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,379
צפיות

עוגיות פלורנטיו

המתכון של
עוגיות פלורנטיו

עוגיות פלורנטין עם צנתר הסולטן. עוגיות מלכותיות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
  • 100 גרם אבקת סוכר.
  • גרידת לימון.
  • רבע כפית תמצית וניל.
  • 2 חלבונים בגודל לארג.
  • 3 כוסות קמח בכוס חד פעמי שתיה קרה.
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף חמאה ואבקת סוכר..


  • 2

    להוסיף תמצית וניל וגרידת לימון וביצים להקציף לתערובת תפוחה.


  • 3

    להוסיף את הקמח לתערובת משחתית..


  • 4

    למלא בשקית זילוף עבה במיוחד רצוי מבד.. עם צנתר סולטן...


  • 5

    לזלף...


  • 6

    לאפות ב180 תנור שחומם מראש בערך 15 דקות או עד הזהבה קלה...


  • 7

    להזהר שלא ישרפו...


  • 8

    לצנן ולמלא עם ריבה.


1

להקציף חמאה ואבקת סוכר..


2

להוסיף תמצית וניל וגרידת לימון וביצים להקציף לתערובת תפוחה.


3

להוסיף את הקמח לתערובת משחתית..


4

למלא בשקית זילוף עבה במיוחד רצוי מבד.. עם צנתר סולטן...


5

לזלף...


6

לאפות ב180 תנור שחומם מראש בערך 15 דקות או עד הזהבה קלה...


7

להזהר שלא ישרפו...


8

לצנן ולמלא עם ריבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים