ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה ביצה מיונז חרדל ותבלינים עם מעט מים שתהיה בלילה ללא נוזלים לטבול את השניצלים בבלילה .
-
2
לגלגל בפרוורי לחם .
-
3
לסדר ע׳ג רשת של סיר אקטיפרי .
-
4
או בתבנית תנור עם נייר אפיה משומן .
-
5
לרסס ספרי שמן .
-
6
אם עושים בסיר אקטיפרי אפשר גם להשתמש בכף שמן במקום ספרי אני מעדיפה ספרי.
-
7
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה .
-
8
לגירסת הסיר להפעיל למשך 15-20 דקות .
-
9
להגיש מיד חם ליד כל תוספת שמתחשק .
-
10
כשאין לי זמן טובלת רק עם ביצה מלח ופילפל ואז פרורי לחם יוצא מאוד טעים .
1
לערבב בקערה ביצה מיונז חרדל ותבלינים עם מעט מים שתהיה בלילה ללא נוזלים לטבול את השניצלים בבלילה .
2
לגלגל בפרוורי לחם .
3
לסדר ע׳ג רשת של סיר אקטיפרי .
4
או בתבנית תנור עם נייר אפיה משומן .
5
לרסס ספרי שמן .
6
אם עושים בסיר אקטיפרי אפשר גם להשתמש בכף שמן במקום ספרי אני מעדיפה ספרי.
7
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה .
8
לגירסת הסיר להפעיל למשך 15-20 דקות .
9
להגיש מיד חם ליד כל תוספת שמתחשק .
10
כשאין לי זמן טובלת רק עם ביצה מלח ופילפל ואז פרורי לחם יוצא מאוד טעים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים