ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ללוש לבצק אחיד.
-
2
לתת מנוחה שעה.
-
3
לחלק ל 8 חלקים.
-
4
לרדד כל חלק לבצק דק כמו נייר.
-
5
במכונה מהעבה לדק ביותר.
-
6
לחתוך לרצועות עם גלגלת משוננת.
-
7
להצמיד את קצה הרצועה למקל ולטגן תוך כדי סיבוב בהצלחה רונית פרץ.
1
ללוש לבצק אחיד.
2
לתת מנוחה שעה.
3
לחלק ל 8 חלקים.
4
לרדד כל חלק לבצק דק כמו נייר.
5
במכונה מהעבה לדק ביותר.
6
לחתוך לרצועות עם גלגלת משוננת.
7
להצמיד את קצה הרצועה למקל ולטגן תוך כדי סיבוב בהצלחה רונית פרץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים