ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
בצל סגול חתוך לפלחים דקדקים
-
2 פרוסות דגי סלומון חתוך לקוביות
-
אופן ההכנה
-
1
1) שמים בצלחת את החסה בצל עגבניות .
-
2
2) שמים בקערה את הקוביות דגי סלומון שופכים רוטב טריאקי מערבבים וממתינים 5 דקות .
-
3
3) מקפיצים אתם במחבת כ 5 דקות ומוסיפים אותם לסלט שמים ביצה קשה בצד ומגישים עם רוטב ויניגרט או רוטב אלף האיים.
1
1) שמים בצלחת את החסה בצל עגבניות .
2
2) שמים בקערה את הקוביות דגי סלומון שופכים רוטב טריאקי מערבבים וממתינים 5 דקות .
3
3) מקפיצים אתם במחבת כ 5 דקות ומוסיפים אותם לסלט שמים ביצה קשה בצד ומגישים עם רוטב ויניגרט או רוטב אלף האיים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים