ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל..
-
2
מוסיפים את הנוזלים: שמן ומיץ תפוזים בערבוב איטי..
-
3
עוברים לוו גיטרה ומוסיפים את הקמח והקקאו בערבוב איטי עד לקבלת בלילה אחידה..
-
4
יוצקים לתוך ניירות אפיה..
-
5
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, במשך 15 דקות. בודקים שקסם שננעץ בקאפקייק יוצא יבש..
-
6
קישוט הקפקייק:.
-
7
מקציפים את הקצפת הצמחית עם הפודינג..
-
8
מחלקים לקעריות קטנות, מטפטפים טיפת צבע מאכל לכל קערית ומקפלים בעדינות..
-
9
מזלפים מעל הקאפקייק 💕💕💕.
1
מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל..
2
מוסיפים את הנוזלים: שמן ומיץ תפוזים בערבוב איטי..
3
עוברים לוו גיטרה ומוסיפים את הקמח והקקאו בערבוב איטי עד לקבלת בלילה אחידה..
4
יוצקים לתוך ניירות אפיה..
5
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, במשך 15 דקות. בודקים שקסם שננעץ בקאפקייק יוצא יבש..
6
קישוט הקפקייק:.
7
מקציפים את הקצפת הצמחית עם הפודינג..
8
מחלקים לקעריות קטנות, מטפטפים טיפת צבע מאכל לכל קערית ומקפלים בעדינות..
9
מזלפים מעל הקאפקייק 💕💕💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים