ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות .
-
2
לקצוץ את עשבי התיבול.
-
3
לתבל מלח, פלפל, לימון, צ'ילי שמן זית .
-
4
להוסיף חופן חמוציות .
-
5
חופן צנוברים קלויים .
1
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות .
2
לקצוץ את עשבי התיבול.
3
לתבל מלח, פלפל, לימון, צ'ילי שמן זית .
4
להוסיף חופן חמוציות .
5
חופן צנוברים קלויים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים