ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לפרו את הכרוב לרצועות דקות .
-
2
לקצוץ חצי צרור פטרוזיליה .
-
3
חצי צרור כוסברה .
-
4
חצי.
-
5
צרור נענע .
-
6
4 עלי סלרי .
-
7
לתבל-מלח, פלפל, לימון סחוט,כף שמן זית, רוטב צ'ילי, חופן חמוציות, חופן צנוברים קלויים. .
1
לפרו את הכרוב לרצועות דקות .
2
לקצוץ חצי צרור פטרוזיליה .
3
חצי צרור כוסברה .
4
חצי.
5
צרור נענע .
6
4 עלי סלרי .
7
לתבל-מלח, פלפל, לימון סחוט,כף שמן זית, רוטב צ'ילי, חופן חמוציות, חופן צנוברים קלויים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים