ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערת המקסר ללוש את כל המרכיבים לבצק נוח לעבודהכוס מידה חד פעמי חם..
-
2
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה..
-
3
לקמח משטח לחלק את הבצק לשניים ולרדד קלות. לחתוך למרובעים ולשים במכרז חצי כפית ריבה. לסגור כמעטפה .
-
4
ולאפות בתנור שחומם מראש 165-170 מע עד להזהבה תהנו הילה❤.
-
5
לאחר האפיה ניתן להוסיף מעט ריבה ולפדר באבקת סוכר.
-
6
.
1
בקערת המקסר ללוש את כל המרכיבים לבצק נוח לעבודהכוס מידה חד פעמי חם..
2
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה..
3
לקמח משטח לחלק את הבצק לשניים ולרדד קלות. לחתוך למרובעים ולשים במכרז חצי כפית ריבה. לסגור כמעטפה .
4
ולאפות בתנור שחומם מראש 165-170 מע עד להזהבה תהנו הילה❤.
5
לאחר האפיה ניתן להוסיף מעט ריבה ולפדר באבקת סוכר.
6
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים