ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את הבצק במקרר.
-
2
לחמם תנור 180 מעלות .
-
3
לפתוח את הבצק (לא לרדד) .
-
4
לקרוץ עם קורץ עוגיות להניח על נייר אפייה ולאפות לצבע זהוב בהיר.
-
5
לחצות לרוחב כל עוגייה לשניים .
-
6
להקציף שמנת מתוקה עם 1 כוס חלב 1 אינסטנט וניל .
-
7
לזלף צד אחד של העוגה להניח מעל את העוגה הריקה ולבזוק מעל אבקת סוכר. .
1
להפשיר את הבצק במקרר.
2
לחמם תנור 180 מעלות .
3
לפתוח את הבצק (לא לרדד) .
4
לקרוץ עם קורץ עוגיות להניח על נייר אפייה ולאפות לצבע זהוב בהיר.
5
לחצות לרוחב כל עוגייה לשניים .
6
להקציף שמנת מתוקה עם 1 כוס חלב 1 אינסטנט וניל .
7
לזלף צד אחד של העוגה להניח מעל את העוגה הריקה ולבזוק מעל אבקת סוכר. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים