ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
1. פלפלים בצבעים/קישואים/כרוב
-
2. 11/2 כוסות אורז שטוף ומורשה שעה (כוס חד פעמי קר)
-
-
-
4. 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
-
5. 10 גבעולי נענע קצוצה (רק עלים)
-
-
-
8. כף גדושה אריסה (משימורים)
-
9.כפית שטוחה פלפל שחור, מלח לפי הטעם
-
10. 2עגבניות מגורדות, 2 כפות שמן
-
11. כף חויאג' למרק (תימני)
אופן ההכנה
-
1
1. לטגן את הבצל לשקיפות.
-
2
2. להוסיף את הבשר,לפורר במזלג ולבשל עד מחליף צבע,ואין נוזלים.
-
3
3. להוסיף את האורז השטוף ומסונן מנוזלים ולערבב היטב.
-
4
4. להוסיף את השום ,עגבניות מגורדות,את השמן הירק והתבלינים ולערבב.
-
5
5. לקרר,בנתיים לנקות את הירקות ולהכין למילוי..
-
6
הרוטב: 1 בצל קטן קצוץ מטוגן,מוסיפה 2-3 שיני שום קצוץ,1 קופסה עגבניות מרוסקות+רסק עגבניות קטן.
-
7
מלח פלפל ,1 כף אבקת מרק עוף גדושה, כף שטוחה פפריקה, מים לגובה הפלפלים..
1
1. לטגן את הבצל לשקיפות.
2
2. להוסיף את הבשר,לפורר במזלג ולבשל עד מחליף צבע,ואין נוזלים.
3
3. להוסיף את האורז השטוף ומסונן מנוזלים ולערבב היטב.
4
4. להוסיף את השום ,עגבניות מגורדות,את השמן הירק והתבלינים ולערבב.
5
5. לקרר,בנתיים לנקות את הירקות ולהכין למילוי..
6
הרוטב: 1 בצל קטן קצוץ מטוגן,מוסיפה 2-3 שיני שום קצוץ,1 קופסה עגבניות מרוסקות+רסק עגבניות קטן.
7
מלח פלפל ,1 כף אבקת מרק עוף גדושה, כף שטוחה פפריקה, מים לגובה הפלפלים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים