ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להביא לרתיחה טחולים עם מים ולסנן לחזור על הפעולה פעמיים להוצאת המליחות.❤סיון מלול❤.
-
2
לחתוך 6 תפוחי אדמה לקוביות.
-
3
לטגן בצל 1 קצוץ להזהבה .
-
4
להוסיף 2 פלפלים שאטה חריף ו-1 פלפל מתוק חתוך לקוביות.
-
5
❤סיון מלול❤.
-
6
מעל את התפוחי אדמה, 5 שיני שום, ואת הטחולים למלא מים עד לגובה לתבל באבקת מרק עוף, כמון, כורכום מעט, פפריקה, לפי טעמכם האישי....
-
7
3 עלי דפנה. להביא לרתיחה ואז לבשל על אש נמוכה עד שהתפוחי אדמה רכים רכים רכים. בהצלחה ❤סיון מלול❤.
1
להביא לרתיחה טחולים עם מים ולסנן לחזור על הפעולה פעמיים להוצאת המליחות.❤סיון מלול❤.
2
לחתוך 6 תפוחי אדמה לקוביות.
3
לטגן בצל 1 קצוץ להזהבה .
4
להוסיף 2 פלפלים שאטה חריף ו-1 פלפל מתוק חתוך לקוביות.
5
❤סיון מלול❤.
6
מעל את התפוחי אדמה, 5 שיני שום, ואת הטחולים למלא מים עד לגובה לתבל באבקת מרק עוף, כמון, כורכום מעט, פפריקה, לפי טעמכם האישי....
7
3 עלי דפנה. להביא לרתיחה ואז לבשל על אש נמוכה עד שהתפוחי אדמה רכים רכים רכים. בהצלחה ❤סיון מלול❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים