ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) מערבבים את ה תפו"א.
-
2
עם הבצל וכוסברה.
-
3
2) בקערה מערבבים את השמן,לימון ,דבש ,מלח ופלפל גרוס.
-
4
3)שופכים על ה תפו"א מערבבים.
-
5
ובסוף את הכוסברה.
-
6
בהצלחה.
1
1) מערבבים את ה תפו"א.
2
עם הבצל וכוסברה.
3
2) בקערה מערבבים את השמן,לימון ,דבש ,מלח ופלפל גרוס.
4
3)שופכים על ה תפו"א מערבבים.
5
ובסוף את הכוסברה.
6
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים