2 כפות גדושות תערובת השף (ראו תמונה) או 2 כפות גדושות של עשבי תיבול בניחוח איטלקי או 2 כפות גדושות אורגנו יבש או 2 כפות גדושות טימין יבש, כל אחד מה שהוא אוהב...
1 כף גדושה אבקת שום גבישי.
1 כפית שטוחה מלח.
1 כפית אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט.
כפית פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
בקערית מערבבים היטב את השמן, עשבי תיבול, שום גבישי, מלח ופלפל שחור.
3
פורסים את הקישואים לפרוסות עגולות ומעבירים לקערה.
4
יוצקים את רוטב התבלינים על פרוסות הקישואים ומערבבים היטב עד שכל פרוסת קישוא מצופה בתבלינים ובשמן.
5
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים קלות בשמן.
6
מסדרים את פרוסות הקישואים בתבנית, ממליצה לסדר בשכבה אחת לא בגבהים ככה כל פרוסות הקישואים ייאפו בצורה מושלמת.
7
מכניסים לתנור ואופים 20 דקות או עד שהקישואים זהובים ורכים.
8
כדאי נסו כלום עבודה וכל ביס חגיגה.
9
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
בקערית מערבבים היטב את השמן, עשבי תיבול, שום גבישי, מלח ופלפל שחור.
3
פורסים את הקישואים לפרוסות עגולות ומעבירים לקערה.
4
יוצקים את רוטב התבלינים על פרוסות הקישואים ומערבבים היטב עד שכל פרוסת קישוא מצופה בתבלינים ובשמן.
5
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים קלות בשמן.
6
מסדרים את פרוסות הקישואים בתבנית, ממליצה לסדר בשכבה אחת לא בגבהים ככה כל פרוסות הקישואים ייאפו בצורה מושלמת.
7
מכניסים לתנור ואופים 20 דקות או עד שהקישואים זהובים ורכים.