ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשטוף את הדגים ולחרוץ בהם חריצים.
-
2
בקערה לערבב שיני שום כתושות, שמן זית, כוסברה, תבלינים, מיץ לימון.
-
3
להשרות את הדגים בתערובת לשעתיים (ניתן גם ללילה).
-
4
להוציא את הדגים להניח על נייר אפיה ולאפות בתנור בחום 180 מעלות כ-20 דקות.
-
5
להכין רוטב שום:.
-
6
לטגן שום כתוש במעט שמן זית.
-
7
להוסיף 1/2 כוס מיץ לימון.
-
8
1 כפית מלח.
-
9
1/4 כוס מים.
-
10
להרתיח ולצמצם מעט את הרוטב.
-
11
לשפוך מעל הדג המוכן ולפזר מלמעלה שקדים קלויים.
1
לשטוף את הדגים ולחרוץ בהם חריצים.
2
בקערה לערבב שיני שום כתושות, שמן זית, כוסברה, תבלינים, מיץ לימון.
3
להשרות את הדגים בתערובת לשעתיים (ניתן גם ללילה).
4
להוציא את הדגים להניח על נייר אפיה ולאפות בתנור בחום 180 מעלות כ-20 דקות.
5
להכין רוטב שום:.
6
לטגן שום כתוש במעט שמן זית.
7
להוסיף 1/2 כוס מיץ לימון.
8
1 כפית מלח.
9
1/4 כוס מים.
10
להרתיח ולצמצם מעט את הרוטב.
11
לשפוך מעל הדג המוכן ולפזר מלמעלה שקדים קלויים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים