ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לקלות את הפיצוחים על מחבת, ללא שמן..
-
2
לערבב אותם עם החלבונים.
-
3
הסוכר והדבש..
-
4
להניח עם כפית על נייר אפייה בתבנית..
-
5
לאפות בחום 170 מעלות עד להשחמה ..
-
6
לקרר ולשמור בכלי אטום..
-
7
מומלץ להכפיל כמויות ..
-
8
ממכר!.
-
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לקלות את הפיצוחים על מחבת, ללא שמן..
2
לערבב אותם עם החלבונים.
3
הסוכר והדבש..
4
להניח עם כפית על נייר אפייה בתבנית..
5
לאפות בחום 170 מעלות עד להשחמה ..
6
לקרר ולשמור בכלי אטום..
7
מומלץ להכפיל כמויות ..
8
ממכר!.
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים