ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1) שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית .
-
2
2) מוסיפים את תמצית וניל מלח והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
-
3
3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים.
-
4
4)מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים מרדדים חלק אחד בלי חור וקורצים לבבות על נייר אפייה ל2 ס"מ ואת החלק השני קורצים לב עם חור.
-
5
.
-
6
5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 10 עד12 דק .
-
7
6) מקררים את העוגיות מכניסים ריבה בשקית זילוף ומזלפיף על כל עוגיה .
-
8
מפזרים אבקת סוכר לחלק עם חור .
-
9
ומניחים על החלק השני .
-
10
ומגישים .
-
11
בהצלחה 😊😊jacqueline fadelon.
1
1) שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית .
2
2) מוסיפים את תמצית וניל מלח והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
3
3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים.
4
4)מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים מרדדים חלק אחד בלי חור וקורצים לבבות על נייר אפייה ל2 ס"מ ואת החלק השני קורצים לב עם חור.
5
.
6
5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 10 עד12 דק .
7
6) מקררים את העוגיות מכניסים ריבה בשקית זילוף ומזלפיף על כל עוגיה .
8
מפזרים אבקת סוכר לחלק עם חור .
9
ומניחים על החלק השני .
10
ומגישים .
11
בהצלחה 😊😊jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים