ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1- מבשלים את הכרובית כעשר דק עד רבע שעה לא בישול מלא!.
-
2
2-מניחים בתבנית על נייר אפייה ומשמנים בשמן זית..
-
3
3-מכינים תערובת של 3 כפות גדושות של מיונז כף אחת של חרדל דיזון מלח פלפל מרק עוף ומברישים את הכרובית במלואה!.
-
4
4-מפזרים מעל פירורי לחם ומעט שומשום ומכניסים לתנור על 180 עד לקבלת השחמה יפה.
1
1- מבשלים את הכרובית כעשר דק עד רבע שעה לא בישול מלא!.
2
2-מניחים בתבנית על נייר אפייה ומשמנים בשמן זית..
3
3-מכינים תערובת של 3 כפות גדושות של מיונז כף אחת של חרדל דיזון מלח פלפל מרק עוף ומברישים את הכרובית במלואה!.
4
4-מפזרים מעל פירורי לחם ומעט שומשום ומכניסים לתנור על 180 עד לקבלת השחמה יפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים