ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמשקאות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 כוס לשתייה קרה מלאה במיץ לימון סחוט טרי, כ- 4-5 לימונים גדולים.
-
1 כוס גדושה בעלי נענע שטופים ללא גבעול.
-
-
-
כ-6 כוסות מים קרים (כמות המים היא לקנקן מלא).
-
כוס קוביות קרח או לפי הצורך.
-
תוספות ושדרוגים אפשריים ..
-
לכוס לימונענע עשירה יותר, מומלץ להוסיף מלפפון ירוק חתוך לקוביות קטנות יחד עם הנענע, מוסיף המון רעננות.
-
לחובבי אלכוהול, מומלץ להוסיף לכוס לימונענע מעט וודקה או ג'ין באחריות שילוב מדהים.
-
לחובבי המתוק יותר, מומלץ להחליף חצי מכמות הסוכר בדבש .
אופן ההכנה
-
1
שמים את הלימון הסחוט בתוך הקנקן.
-
2
בכוס לערבב סוכר, רבע כוס מים חמים ומערבבים היטב עד להמסת הסוכר, מוסיפים לתוך הקנקן יחד עם הלימון הסחוט ומערבבים היטב.
-
3
מוסיפים את המים הקרים, עלי הנענע, מערבבים היטב היטב (ממליצה לערבב עם מטרפה ידנית).
-
4
מכניסים למקרר לקירור עד להגשה, יוצקים לכוסות, מוסיפים קוביות קרח ומגישים.
-
5
טיפ: מומלץ להכין כשעתיים לפני ששותים את המשקה, כדי לטעום ולשפר טעם וגם לתת לנענע לשחרר טעמים .
-
6
לרוויה! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
שמים את הלימון הסחוט בתוך הקנקן.
2
בכוס לערבב סוכר, רבע כוס מים חמים ומערבבים היטב עד להמסת הסוכר, מוסיפים לתוך הקנקן יחד עם הלימון הסחוט ומערבבים היטב.
3
מוסיפים את המים הקרים, עלי הנענע, מערבבים היטב היטב (ממליצה לערבב עם מטרפה ידנית).
4
מכניסים למקרר לקירור עד להגשה, יוצקים לכוסות, מוסיפים קוביות קרח ומגישים.
5
טיפ: מומלץ להכין כשעתיים לפני ששותים את המשקה, כדי לטעום ולשפר טעם וגם לתת לנענע לשחרר טעמים .
6
לרוויה! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים