ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
200 גר' חמאה רכה בחום החדר
-
2 כוסות קמח לבן (לא תופח)
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל המצרכים וללוש לבצק עד שיהיה רך ונוח לעבודה..
-
2
ליצור עם הידיים עיגולים בגודל בינוני..
-
3
לשים את העיגולים בתבנית עם נייר אפייה. לאפות בחום 175 מעלות 12-15 דקות.
-
4
כשהעוגיות מוכנות ועדיין חמות, עם כף מעבירים אותן מהתבנית לצלחת עם סוכר ומגלגלים אותן בתוך הסוכר עד שהעוגיה תהיה עטופה בסוכר..
1
לערבב את כל המצרכים וללוש לבצק עד שיהיה רך ונוח לעבודה..
2
ליצור עם הידיים עיגולים בגודל בינוני..
3
לשים את העיגולים בתבנית עם נייר אפייה. לאפות בחום 175 מעלות 12-15 דקות.
4
כשהעוגיות מוכנות ועדיין חמות, עם כף מעבירים אותן מהתבנית לצלחת עם סוכר ומגלגלים אותן בתוך הסוכר עד שהעוגיה תהיה עטופה בסוכר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים