ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 שמנת..כוס חלב.ופודינג וניל צרפתי.או
-
פרווה שמנת צימחית ו2 כפות סוכר.
אופן ההכנה
-
1
בסיר על הגז לשים את כול החומרים כגון; מים .שמן .
-
2
.חמאה. סוכר. מלח.עד .
-
3
לרתיחה.לנפות קמח ולשים את הקמח לערבב כשתי דקות..
-
4
שהבצק מיתנתק מהדפנות הסיר .לכבות..
-
5
בוו גיטרה לקרר את הבצק .
-
6
כשתי דקות..
-
7
להכניס ביצה עד שהיא ניבלעת.לחכות עוד דקה וככה עד שנסיים את כלם..
-
8
להכניס לצנטר משונן גדול אן עיגול קצת גדול ולזלף..
-
9
על נייר אפיה .ברוחים של סמ'..
-
10
להדליק תנור לחום 190 מעלות להכניס ל25 דקות.
-
11
ליפתוח דלת התנור. ולשים .
-
12
כף עץ לחמש דקות..
-
13
לתת להיצטנן.עוד כמה דקות ולהוציא לקרר .
-
14
ולמלות .2 שמנת מתוקה 1כוס חלב ופודינג צרפתי וניל. או אבקת סוכר.
1
בסיר על הגז לשים את כול החומרים כגון; מים .שמן .
2
.חמאה. סוכר. מלח.עד .
3
לרתיחה.לנפות קמח ולשים את הקמח לערבב כשתי דקות..
4
שהבצק מיתנתק מהדפנות הסיר .לכבות..
5
בוו גיטרה לקרר את הבצק .
6
כשתי דקות..
7
להכניס ביצה עד שהיא ניבלעת.לחכות עוד דקה וככה עד שנסיים את כלם..
8
להכניס לצנטר משונן גדול אן עיגול קצת גדול ולזלף..
9
על נייר אפיה .ברוחים של סמ'..
10
להדליק תנור לחום 190 מעלות להכניס ל25 דקות.
11
ליפתוח דלת התנור. ולשים .
12
כף עץ לחמש דקות..
13
לתת להיצטנן.עוד כמה דקות ולהוציא לקרר .
14
ולמלות .2 שמנת מתוקה 1כוס חלב ופודינג צרפתי וניל. או אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים