1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את החמאה, קמח, אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי.
2
.
3
2)מכניסים את החלמונים עם מיץ תפוזים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך .
4
3) מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק לבלבן בעובי.
5
1/2 ס"מ.
6
4) מכניסים לקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומכניסים את הפודינג וניל ומערבבים בצורת קיפול ללא מיקסר רק עד לאיחוד עד שאין גושים .
7
5)מחלקים את התערובת לשלוש חלקים שווים ומורחים על כל בלבן קצף חלבונים בצורה שווה ומגלגלים, מכניסים את הרולדות למקפיא לחצי שעה כי הבצק מאוד רך, .
8
6)פורסים את הרולדות עם סכין ל2 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ20 דק🕧.
1
1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את החמאה, קמח, אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי.
2
.
3
2)מכניסים את החלמונים עם מיץ תפוזים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך .
4
3) מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק לבלבן בעובי.
5
1/2 ס"מ.
6
4) מכניסים לקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומכניסים את הפודינג וניל ומערבבים בצורת קיפול ללא מיקסר רק עד לאיחוד עד שאין גושים .
7
5)מחלקים את התערובת לשלוש חלקים שווים ומורחים על כל בלבן קצף חלבונים בצורה שווה ומגלגלים, מכניסים את הרולדות למקפיא לחצי שעה כי הבצק מאוד רך, .
8
6)פורסים את הרולדות עם סכין ל2 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ20 דק🕧.