ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
את תפוחי האדמה הבטטה והבצל מגרדים בפומפיה על הצד הגס...
-
2
מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.
-
3
בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם שאר מצרכי הפשטידה.
-
4
מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור..אפשרי תבנית אינגליש קייק.
-
5
אופים על 180 למשך שעה עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה :) מומלץ להגיש עם סלט טרי:).
1
את תפוחי האדמה הבטטה והבצל מגרדים בפומפיה על הצד הגס...
2
מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.
3
בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם שאר מצרכי הפשטידה.
4
מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור..אפשרי תבנית אינגליש קייק.
5
אופים על 180 למשך שעה עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה :) מומלץ להגיש עם סלט טרי:).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים