ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
3 כפות ריבת מילון או משמש
-
-
-
-
-
לגלייז: כף ריבת מילון או משמש תחממי טיפה במיקרו להוסיף ל2 כוסות אבקת סוכר מנופה ו2 כפות חלב
אופן ההכנה
-
1
כוס חמאה רכה.
-
2
3 כפות ריבת מילון או משמש.
-
3
חצי מקל וניל.
-
4
לערבב למחית לעצב דיסק ולמקפיא שעתיים.
-
5
בקערה להוסיף 2 כוסות ו2/3 קמח מנופה.
-
6
1/3 כוס סוכר.
-
7
1/4 כפית מלח.
-
8
להכניס פנימה את החמאה מהמקפיא.
-
9
לפרק בעזרת חותכן בצק או אם אין אז הם מזלג עד לקבלת פירורים קטנים.
-
10
להמשיך ללוש ביד.
-
11
לרדד עם מעט.
-
12
קמח על משטח לקרוץ דיסקים 3 ממ לאפות על 165.
-
13
12-15 דק לבנתיים תכיני גלייז לאחר שיתקררו העוגיות.
1
כוס חמאה רכה.
2
3 כפות ריבת מילון או משמש.
3
חצי מקל וניל.
4
לערבב למחית לעצב דיסק ולמקפיא שעתיים.
5
בקערה להוסיף 2 כוסות ו2/3 קמח מנופה.
6
1/3 כוס סוכר.
7
1/4 כפית מלח.
8
להכניס פנימה את החמאה מהמקפיא.
9
לפרק בעזרת חותכן בצק או אם אין אז הם מזלג עד לקבלת פירורים קטנים.
10
להמשיך ללוש ביד.
11
לרדד עם מעט.
12
קמח על משטח לקרוץ דיסקים 3 ממ לאפות על 165.
13
12-15 דק לבנתיים תכיני גלייז לאחר שיתקררו העוגיות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים