ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חתיכה יפה של פילה סלומון עם העור
-
-
-
-
-
חבילת פסטה פטוטשיני הגודל הרגיל או העבה שנקרא פאפארדלה
-
אופן ההכנה
-
1
פילה סלומון עם העור ולבדוק שאין עצמות אם ישנם להוציאם בעזרת פינצטה או עם מספריים להניח בתבנית קטנה עם נייר אפייה לפזר מעט מלח ופלפל ושמן זית מ2 צידיו.
-
2
להכניס לתנור שחומם מראש על 190 ל10 דקות ולהוציא מהתנור החם.
-
3
ולהניח בצד להתקרר..
-
4
בסיר בינוני עמוק.
-
5
להרתיח מים בגובה 10 סמ כשהגיע לרתיחה להוסיף כף גדושה של מלח גרוס.
-
6
להוסיף את תכולת הפסטה ולבשל אלדנטה לא רך מידי ולא קשה.
-
7
לבנתיים לקחת מחבת גדולה על להבה נמוכה ולהמיס את החמאה.
-
8
כשהפסטה בושלה להוסיף לתוך המחבת ולהרים את הפסטה עם מזלג גדולה מעל המחבת בכדי שכולה תתערבב עם החמאה.
-
9
לא לערבב במחבת עצמה בכדי לא לשבור את רצועות הפסטה.
-
10
להוסיף את הגבינה מלח פלפל ולהמשיך להניף את הפסטה מעל להוסיף את כוס המיי פסטה ולבסוף את השמנת המתוקה.
-
11
לפרק את נתח הדג לחתיכות גדולות להוסיף למחבת ולערבב תוך הנפת הפסטה לטעום ולתקן תיבלון .
-
12
להגיש חם לטפטף מעט שמן כמהין.
1
פילה סלומון עם העור ולבדוק שאין עצמות אם ישנם להוציאם בעזרת פינצטה או עם מספריים להניח בתבנית קטנה עם נייר אפייה לפזר מעט מלח ופלפל ושמן זית מ2 צידיו.
2
להכניס לתנור שחומם מראש על 190 ל10 דקות ולהוציא מהתנור החם.
3
ולהניח בצד להתקרר..
4
בסיר בינוני עמוק.
5
להרתיח מים בגובה 10 סמ כשהגיע לרתיחה להוסיף כף גדושה של מלח גרוס.
6
להוסיף את תכולת הפסטה ולבשל אלדנטה לא רך מידי ולא קשה.
7
לבנתיים לקחת מחבת גדולה על להבה נמוכה ולהמיס את החמאה.
8
כשהפסטה בושלה להוסיף לתוך המחבת ולהרים את הפסטה עם מזלג גדולה מעל המחבת בכדי שכולה תתערבב עם החמאה.
9
לא לערבב במחבת עצמה בכדי לא לשבור את רצועות הפסטה.
10
להוסיף את הגבינה מלח פלפל ולהמשיך להניף את הפסטה מעל להוסיף את כוס המיי פסטה ולבסוף את השמנת המתוקה.
11
לפרק את נתח הדג לחתיכות גדולות להוסיף למחבת ולערבב תוך הנפת הפסטה לטעום ולתקן תיבלון .
12
להגיש חם לטפטף מעט שמן כמהין.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים